English 

02144016374

 
 

  کلام روز
 

به یاد قهرمانان بی ادعا...

 

 





  گزارش تصویری
 

رقابتهای لیگ بین المللی اسنوبرد و پارا اسنوبرد - 14 و 15 دی - دیزین


 

  آرشیو



  ویدئو
  آغاز فصل اسکی 95 - 96 / بازگشت هیجان به اسکی ایران  

  آرشیو

  گزارش
 

آغاز فصل اسکی 95 – 96 با حضور مسئولین / توچال میزبان حضور پر تعداد اسکی‌بازان


 

  آرشیو

  گفت و گو
 

بازدید رئیس فدراسیون از اردوی آماده‌سازی تیم‌های ملی


 

  آرشیو











 
 
 

روز دوم‌ جام‌جهانی اسکی چمن / قهرمانی مجدد اتریشی‌ها؛ جعفری دوازدهم شد


اتریشی‌های مانند روز نخست عنوان قهرمانی روز دوم جام‌جهانی اسکی روی چمن را نیز بدست آوردند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون اسکی، روز دوم رقابت‌های جام‌جهانی اسکی روی چمن به میزبانی ایتالیا و در رشته مارپیچ سرعت با قهرمانی دوباره اتریشی‌ها دنبال شد و از ایران نیز مرتضی جعفری با ایستادن در جایگاه دوازدهم بهترین نتیجه را کسب کرد.

در رقابت‌های امروز (جمعه) که در رشته مارپیچ سرعت برگزار شد، اسکی‌بازان اتریشی مانند روز نخست جایگاه‌ها اول و دوم را بدست آوردند و اسکی‌باز جمهوری چک نیز عنوان سوم را از آن خود کرد. در این رقابت‌ها مایکل استوکر با ثبت زمان 33 ثانیه و 48 صدم ثانیه عنوان نخست را بدست آورد و مارک زیک‌بائر نیز با ثبت همین زمان مشترکا با هم‌وطن خود در جایگاه اول ایستاد.
مارتین استپانیک از جمهوری چک نیز با ثبت زمان 33 ثانیه و 50 صدم ثانیه در جایگاه سوم قرار گرفت.

از ایران نیز مرتضی جعفری با ثبت زمان 34 ثانیه و 22 صدم ثانیه در جایگاه دوازدهم ایستاد، حسین کلهر(فرزند درویش) با زمان 34 ثانیه و 47 صدم ثانیه شانزدهم شد، حسین کلهر (فرزند قربانعلی) با زمان 36 ثانیه و 58 صدم ثانیه در جایگاه 29 ایستاد و نیما بها با زمان 36 ثانیه و 60 صدم ثانیه جایگاه سی‌ام را بدست آورد.

روز سوم رقابت‌های جام‌جهانی اسکی روی چمن در رشته ترکیبی دنبال خواهد شد.

انتهای پیام
تاريخ  ارسال:جمعه 12 شهريور 1395 - 21:21
کد:8490-1395

 

 

تهران - اتوبان ستاری - بلوار فردوس شرقی - خیابان وفا آذر شمالی - کوچه پانیذ پلاک 2 طبقه دوم - واحد 9 و10  صندوق پستی : 158151881

تلفن :  44016376  - 44016375  -  44016374         ساعت کاری فدراسیون : 8:30 الی 16:30
© کليه حقوق خبری و تصويری اين سايت متعلق به فدراسیون اسکی جمهوری اسلامی ایران می باشد. استفاده از مطالب با ذكر منبع آزاد است.